zaterdag, februari 01, 2003

Het vergaan van de mensheid, het voortleven van de wereld!! (1)

Heb je dat ook wel eens? Dat niks meer hoeft, en dat het misschien eigenlijk wel beter is als we er met ze alleen een eind aanmaken?
Nou ik wel/ook!!
Lijkt me mooi, want de wereld is te goed voor de mens.

Zoals wel vaker tijdens me werk, had ik weer hele mooie gedachte spelingen, die ik ook weer heel snel vergat! Wat me wel nog bij staat is Irak, oorlog.
Sommige zijn tegen oorlog, sommige zijn voor oorlog!
Ik vind beide een domme mening. Oorlog, oorlog is altijd geprobeerd te voorkomen, te beëindigen of vrede te sluiten. Oorlog is nooit een optie, en je kan geen besluit nemen om oorlog te gaan voeren omdat dat beter is of niet. Als je denkt dat je het daarmee red, dan weet ik niet waar je hersens zitten. Adolf Hitler dacht ook dat hij wat kon bereiken met oorlog, Napoleon ook, en Alexander de Grote ook.
Wat is er van hun over?!?
Enkelt geschiedenis.

- De snelste manier om een oorlog te beëindigen, is om hem te verliezen.

Daarbij wil de VS oorlog voeren, mede omdat Irak niet eerlijk is over hun wapenbezit, over wat ze voor wapens hebben. Nou heb ik een vraag voor Mr. Bush. Is de VS daar wel eerlijk over dan??
Ook vinden ze het niet nodig dat Irak Nucleaire wapens heeft, dat zou gevaarlijk zijn, daar ben ik het helemaal mee eens. Nog veel gevaarlijk vind ik het dat Amerika deze wapens wel heeft.
Alsof een vriendin tegen een ander zegt, ik heb al dat truitje, of ik heb die broek, dus ik zou het niet leuk vinden als jij de zelfde koopt.
Zo zegt Bush tegen Saddam dat hij het niet wil hebben dat Irak zulk soort wapens heeft.

Wat nou, als wij later ontwikkeld waren, als Afrika voorop lag in alle technologieën?
Zouden wij het leuk vinden als iemand tegen ons zegt: "Jullie mogen die wapens niet hebben, en als jullie die wel hebben, dan gaan wij oorlog tegen jullie voeren en dat winnen wij, omdat wij beter wapens hebben als jullie. Owja, daarom voeren we oorlog, zodat we betere wapens blijven houden. "

En ach, de Nederlandse regering vind dat we maar mee moeten doen, 'om de VS te steunen'.
Als ik op straat rondvraag wie denkt dat oorlog een oplossing is, zijn er weinig mensen die dat willen. Maartoch doet Nederland mee.

Als afsluiting wou ik even stil staan bij zowel alle directe als indirecte slachtoffers van de onze Nederlandse ramp 50 jaar geleden.

Magwaï is 1 minuut stil....

donderdag, januari 30, 2003

PAS OP!! met wat je drinkt...

21 januari:
Gisteren hebben wetenschappers de resultaten van een onderzoek naar de aanwezigheid van vrouwelijke hormonen in bier bekend gemaakt. Mannen zouden een bezorgde blik moeten werpen op hun bierconsumptie.Volgens de theorie bevat hop phytoestrogeen en als mannen grote hoeveelheden bier consumeren zouden ze wel eens in vrouwen kunnen veranderen.
Om deze theorie te testen hebben ze 100 proefpersonen van het mannelijke geslacht 8 pullen bier laten drinken gedurende een periode van één uur.
Tijdens de observatie bleek dat 100% van de proefpersonen:
1) toenamen in gewicht
2) buitensporig veel praatten zonder iets zinnigs te zeggen
3) overdreven emotioneel werden
4) geen auto meer konden rijden
5) niet meer rationeel konden denken
6) ruzie maakten om niks
7) moesten gaan zitten tijdens het urineren
8) weigerden om excuses aan te bieden wanneer ze duidelijk fout
waren
Nader onderzoek werd onnodig geacht.


Joost, bedankt voor deze geweldige waarschuwing..
Ik merk morgen rond 11 uur wel hoeveel waarde je er zelf aan hecht ;-)
0900-TUIG

Als je de politie nodig hebt, maar er is geen spoed..

woensdag, januari 29, 2003

Terwijl ik op zoek ben naar woorden, vind ik alleen maar zinnen!!

Het is al weer een aantal dagen geleden dat ik mijn eigen logsite mocht bezoeken. Want het was erg druk.
Het leuke van erg druk is dat je tenminste altijd bezig bent, je nergens over nahoeft te denken, maar gewoon moet doen.
Ook leuk is dat je vol goede ideeën zit wat je hier wel niet allemaal neer kan kwakken!!
Valt toch wel weer mee, want doordat er zoveel is gebeurt, ben je eigenlijk het begin kwijt... Maar het begin ben ik eigenlijk al een tijdje geleden kwijt geraakt.

Ik word 's ochtends wakker, ik sta op, ik ga douche en ga naar school...
of wacht.. nee dat klopt niet..
Ik sta 's ochtend op, ga douche, ga - vooral de laatste tijd (slecht hè) veel te vaak - met het OV naar school, en word daar langzaam wakker.
Na school weet je tegenwoordig nooit meer hoelaat je thuis komt. Als je het niet zo druk hebt dat je met ze allen heel hard je project zit af te maken of je tentamens aan het leren bent, dan mis je wel precies je verbindingen naar huis. Of je zit na school nog even in de kantine te socializen en vergeet eigenlijk de tijd, wat steeds minder voorkomt trouwens.

Tentamens
Heerlijk hoor, de eerste periode vooral :-)
Nergens problemen en lekker alles gehaald, zodat ik nu niks hoef te herkansen. Me project met een 'slechts' een 6.3 afgerond maar AV-721 daarentegen weer met een 7.8!
Vandaag heerlijk SW-72 zitten maken, en kwam er weer es keihard achter hoe hard ik Powerbuilder ook al weer niet begreep ;-). Achteraf gezien viel het natuurlijk wel weer mee, en aldoor de gang lopend bedenk ik me alle antwoorden een voor een waar ik in de klas niet opkwam of toch zeker een kwartier over deed. Of zal dat komen door de mensen waar ik naast liep?!?
Nee,

dat zal het niet geweest zijn ;-)


What does this button do?!?